Novosti

24.04.2008

Kia bira Počasnog donosioca nogometne lopte za EURO 2008!

Kia Motors kao automobilski pokrovitelj nadolazećeg Europskog prvenstva u nogometu ima ekskluzivno pravo izbora Počasnih donosioca nogometne lopte. Kia Hrvatska tako je u potrazi za curom ili dečkom u dobi od 12-14 godina koji će na utakmici Hrvatska - Poljska 16. lipnja u Klagenfurtu svečano predati nogometnu loptu sucu.
Kia Hrvatska poziva sve cure i dečke u dobi od 12 do 14 godina s osnovnim znanjem engleskog jezika da se prijave na fotografski natječaj i pokušaju osvojiti ovu počasnu titulu!

Kia voli nogomet! A ti?
Fotografijom dokaži svoju kreativnost i predanost najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – NOGOMETU! Snimi fotografiju na temu »Volim nogomet!« i postani Kijin Počasni donosilac lopte! Kia je u potrazi za velikim ljubiteljem/ljubiteljicom nogometa koji/a će na utakmici Hrvatska-Poljska 16. lipnja 2008. u Klagenfurtu svečano predati nogometnu loptu sucu i tako započeti igru!

Tko može sudjelovati?
Cure i dečki u dobi od 12 do 14 godina s osnovnim znanjem engleskog jezika koji jako VOLE nogomet!

Kako sudjelovati?
Jednostavno! Snimi fotografiju na temu »Volim nogomet!« i do 14. svibnja 2008. zajedno s osobnim opisom i podacima (ime, prezime, adresa, telefon) pošalji na kiahr@kmag.net! Kijin stručni žiri, sastavljen od velikih ljubitelja nogometa, napravit će izbor 5 najboljih fotografija, čiji će autori biti pozvani na razgovor.

Nagrade:
1. mjesto: Titula Počasnog donosioca lopte, avionski prijevoz Klagenfurt – Zagreb –Klagenfurt, smještaj i prehrana (za pobjednika izbora i jednog pratitelja)!
2.– 5. mjesto: originalne EURO 2008 nogometne lopte, kape i majice!Najbolje fotografije bit će objavljene u jesenskom broju Kia magazina i na stranici www.kia.hr!

Važni datumi! Cure i dečki, ne zaboravite!
14.5. rok za slanje fotografije
17.5. razgovor s finalistima
19.5. proglašenje Počasnog donosioca lopte!
15.6. dolazak u Klagenfurt
16.6. utakmica Hrvatska – Poljska
17.6. povratak u Hrvatsku


Neka igra započne na tvoj znak! Postani Počasni donosilac nogometne lopte!

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više