Aktualna ponuda

Originalni Kia rezervni dijelovi | Originalna Kia dodatna oprema | Economy Line za starija vozila | Povoljni sezonski pregledi

Uštedite novac dodatnim naplatcima

Odabirom dodatnih naplataka za Vašu Kiju, za Vas izrađujemo zimske ili ljetne setove kotača, što Vam donosi brojne prednosti. S dva seta uštedite novac na ponovnoj montaži, naglasite svoj stil i izbjegnete upotrebu istih kotača u svim vremenskim uvjetima.

Pogledajte ponudu Kia naplataka →

Sezonski pregled vozila

Budući da je vožnja izazovnija u jesen i zimi nego u drugo doba godine, toliko je važnije osigurati bezbrižnost na cesti. To osigurava sezonski pregled Vaše Kije.

Saznajte više →

Dezinfekcija putničke kabine ili klimatskog sustava vozila

Jeste li za vrijeme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije te ste zbog hitnih obaveza upotrebljavali vozilo?

Saznajte više →

Vrhunske autosjedalice za bezbrižnu sigurnost djece

Dječje autosjedalice iz naše ponude proizvodi su vodećeg njemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44 / 04, osiguravaju najvišu zaštitu Vaše djece tijekom vožnje.

Saznajte više →

Originalna dodatna oprema

Vrhunski dizajn i potpuna prilagođenost vozilu, značajke su koje razlikuju originalnu dodatnu opremu od ostale. Originalna oprema jamči potpunu kombinaciju dizajna, sigurnosti i užitka u vožnji.

Pogledajte dodatnu opremu →

Originalni rezervni dijelovi

Originalni rezervni Kia dijelovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Jamčimo njihovu dugogodišnje kvalitetno djelovanje.

Pogledajte originalne rezervne dijelove →

Economy line

Rezervni dijelovi linije Economy Line namijenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost kao originalni dijelovi i vrhunsku kvalitetu, ali po nižoj cijeni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne dijelove u prosjeku iznosi oko 30%.

Više o dijelovima Economy Line →

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju ovisne su o modelu vozila, osnovnoj opremi te godini proizvodnje. Slike u letku su simbolične. Sve cijene su informativnog karaktera i uključuju PDV. KMAG d.o.o. zadržava pravo na izmjene cijena u bilo kojem trenutku. Ponuda vrijedi do isteka zalihe, a količine su ograničene. U cijene nisu uključeni troškovi montaže i rada, ukoliko drugačije nije navedeno. Sve ponude vrijede do isteka zalihe tj do datuma navedenog u svakoj posebnoj ponudi. Ponude su dostupne isključivo u ovlaštenim Kia servisima. Za tipkarske greške i greške u tisku ne odgovaramo. Umnožavanje ovog sadržaja dozvoljeno je isključivo uz pismeno dopuštenje tvrtke KMAG d.o.o., Gornjostupnička 18j, 10255 Gornji Stupnik.

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više