Velika akcija, ludi popusti!

 
e-Niro

e-Niro

Kia e-Niro je potpuno električna zvijezda nove mobilnosti koja je jednostavna za korištenje kao i punjenje mobilnog telefona! Zapanjujući Kia crossover, opremljen s puno udobnosti, najnovijom tehnologijom i izuzetno moćnom baterijom, vodi Vas do najzabavnije vožnje bez emisije štetnih plinova!

Već od 213.999 kn* Ušteda do 80.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Rio

Novi Rio

Odvažni novi Kia Rio dizajniran je za uživanje na cesti. Sklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju svu svestranost koju trebate, dok pametne značajke povezivanja nude razne načine da ostanete povezani.

Već od 87.999 kn Ušteda do 8.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Stonic

Novi Stonic

Stonic oduševljava vozače mišićavim linijama, jedinstvenošću, udobnošću, bogatim izborom boja i najnovijim tehnologijama sigurnosti i povezivanja, a stručnjaci ga hvale kao skladno dizajniranog, moćnog i okretnog.

Već od 104.999 kn Ušteda do 15.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Ceed

Novi Ceed

Zahvaljujući dinamičnom stilu, inovativnoj tehnologiji i poboljšanoj udobnosti, novi Ceed oduševio je Europu čim je stigao. U usporednom testu Auto Bilda pobijedio je konkurenciju, zbog čega ga je časopis proglasio novim brojem jedan u svom razredu.

Već od 109.999 kn Ušteda do 14.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Proceed

Novi Proceed

U Kia ProCeedu duh avanture dolazi serijski – zajedno sa stilom, udobnošću i svestranošću. Njegov odvažan karoserijski oblik donosi puno prostora za svako putovanje koje isplanirate. Novim ProCeedom jednako uživajte u dinamičnoj vožnji gradom i na otvorenoj cesti.

Već od 172.999 kn Ušteda do 12.000 kuna

Test vožnja Stranica modela

Potpuno novi XCeed

Potpuno novi XCeed

XCeed je sportski crossover koji odiše samopouzdanjem koje možete dodirnuti, impresionira svojim odvažnim dizajnom i zavodi svojom razigranošću. To je automobil za sve koji teže uzbudljivoj vožnji i koji nisu zadovoljni prosječnim.

Već od 135.999 kn Ušteda do 12.000 kuna

Test vožnja Stranica modela

Novi Sportage

Novi Sportage

Sportage, koji je sinonim za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima, na ceste je izašao u potpuno novom, poboljšanom izdanju. Njegov upečatljiv i robustan izgled sada je dodatno nadograđen odvažnim dizajnerskim elementima.

Već od 150.999 kn Ušteda do 14.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Sportage Black Design

Sportage Black Design

Sportage Black Design je unaprijeđen dodacima sjajne crne boje i specijalnim crnim aluminijskim naplatcima koji mu daju ekskluzivan izgled.

Uz neodoljivu cijenu donosi i bogatu opremu:

  • ekskluzivni crni detalji
  • crni aluminijski naplatci
  • napredni sigurnosni sustavi (LKA, HBA, DAW, ISLW)
  • LED svjetla
  • 8-inčna navigacija s Kia Connected aplikacijama
  • Bluetooth s prepoznavanjem glasa
  • kamera za vožnju unatrag

Već od 178.999 kn Ušteda do 12.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više